Uiting van dank

//Uiting van dank

Uiting van dank

Wat fijn dat jullie je namens ons voor deze zaak hard maakt!
Zelf hebben wij ons in de negentiger jaren namens SBA, werkgroep overlast te water, hard gemaakt voor eenrichtingsverkeer in de Prinsengracht.
Ondanks vele uren overleg met de gemeente, BBA en politie heeft dat toen alleen eenrichtingsverkeer met Koninginnedag opgeleverd (en veel frustratie).
Murw geworden van alle weerstand en de keiharde lobby van de rederijen hebben we uiteindelijk de strijd opgegeven en is de SBA min of meer een slapende vereniging geworden.
Nu zijn we bijna 20 jaar verder en is de overlast alleen maar toegenomen. Met name het wild achteruitslaan en vol gas weer wegvaren bij manoeuvres, bijv. bij het naderen van tegenliggers, veroorzaken extreem veel overlast (onderwater geluid, deining, stank en lawaai om er een paar te noemen). Dit is door het steeds drukkere verkeer te water en de steeds grotere boten enorm toegenomen.
Wij zijn dus nog steeds een groot voorstander van eenrichtingsverkeer in de Prinsengracht en verscherpte handhaving van de toegestane vaarsnelheid van 7,5 km/uur.

We hopen dat jouw strijd deze keer wel resultaat oplevert.
Groeten en succes!
By | 2015-06-09T13:45:52+00:00 June 9th, 2015|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment